Burberry London
Burberry er et flagskib i den britiske modeindustri, og det ikoniske mærkes appel har aldrig vaklet. Burberrys design er tidsløst og i en fantastisk kvalitet. Et stykke tøj fra Burberry vil opgradere dit look på et øjeblik.
Hos Donna fører vi linjen Burberry London, som står for tidsløse elegance, og hvert stykke tøj kan let blive en klassiker i din garderobe. Med tøj fra Burberry London er man altid velklædt og præsentabel, også når man kun har 10 minutter til at klæde sig på, før man skal være ude af døren.
De fleste af os kender Burberry for deres ikoniske trenchcoat, som er en must-have klassiker i enhver garderobe. Du finder altid et godt og bredt udvalg trenchcoats hos Donna og kyndig vejledning.

Derudover fører vi også mærkets øvrige overtøj. Burberrys overtøj oser af stil, men på samme tid er det funktionelt og brugbart og med garanti et stykke overtøj, du har i mange sæsoner.

RED Valentino
REDValentino er den yngre søsterlinje til den italienske modesværvægter Valentino. RED – star for Romantic Eccentric Dress (Romantisk Excentrisk Kjole).
REDValentino reflekterer på bedste vis det ikoniske modehus’ elegance og stil. Designet er feminint med kant, og der er kælet for detaljen ved hvert eneste stykke tøj.
Mærket har sit helt eget skønne udtryk, og når du vælger en kjole fra REDValentino, er du sikker på, at det ikke er en kjole, du ser på hvert gadehjørne.

Hos Donna er vi faldet pladask for mærket og dets charmerende design.

BOSS Black
BOSS Black kendetegnes ved sin elegante og enkle stil, som er let anvendelig.
Hos BOSS Black finder du alt fra elegante suits, skønne kjoler til hverdag og fest samt lækkert fritidstøj. Kvaliteten er i top, og i et sæt fra BOSS Black behøver man ikke at være bekymret for krøllet tøj sidst på dagen.
Derimod kan du gå direkte fra arbejde til reception i BOSS Black, da tøjet let kan dresses op eller ned alt efter lejligheden. Dertil kommer, at pasformen altid er god hos BOSS Black – om man er en størrelse 36 eller 44.
Vi har et bredt udvalg fra BOSS Black – både hvis du søger et nyt sæt til kontoret eller en smuk kjole til en aften i byen.
Paul & Joe
Paul & Joe blander parisisk chic med of- the-moment detaljer for at skabe en stil, der er umiskendeligt fransk og øjeblikkeligt eftertragtet. Det vi elsker ved Paul & Joe er mærkets finurlige og naive print, skønne farver og feminine silhuet. Kvaliteten er i top, og man er altid velklædt i tø j fra dette mærke.
Tøj fra Paul & Joe kan bruges til hverdag og fest og medfører ofte et kompliment. Paul & Joe tilbyder deres kunder en let måde at tilføre garderoben lidt af den stil, som kvinderne i Paris mestrer til perfektion.
Iben Høj
Iben Høj laver eksklusivt strikdesign fra sit hjem i Kerteminde. På en håndstyret strikmaskine udvikler hun sine helt unikke designs, som er florlette og nærmest poetiske i deres udtryk.

Designet er karakteristisk og sofistikeret med smukke detaljer. Strik fra Iben Høj er nærmest små kunstværker.

Iben Høj er garant for det bedste håndværk i de bedste
materialer.
Iben Høj har modtaget adskillige tilskud fra den danske Art Foundation og udstiller og sælger hendes strik verdensplan. Hendes arbejde er repræsenteret i Den permanente Kjole Kollektion på Designmuseum Danmark.
Louise Rømern Freddie
Louise håndplukker de fineste metervarer i Italien, hvor også alle styles bliver syet.

Der kommer en ny style hver måned og alle styles er limited edition. Kvalitet i særklasse.

Hemisphere
Hemisphere blev grundlagt i 1985 af grundlægger og inspiration Peter Lochmann. Han har erhvervet sin ekspertise indenfor førende cashmere efter at have arbejdet for internationale high-end brands som Prada. Hemisphere har høje kvalitetskriterier. De kvalitetstester alt garn ved at lade fingrene glide gennem.

Kun de blødeste fibre vil blive valgt til at strikke til deres krævende standarder. Det kræver de mest up-to-date produktionsfaciliteter med et maksimum af fleksibilitet at producere den bedste kvalitet. Derfor producerer Hemisphere også kun hos et antal håndplukkede spinning og væverier i Asien.
UBR
UBR stammer fra Norge og er fremstillet til den fleksibilitet, det kan kræve med en kold vinter, blæsende efterår – eller en regnfuld sommer. UBR laver flere forskellige modeller i topkvalitet og flot enkelt design. Funktionaliteten er uovertruffen. Frakkerne er hundrede procent vand- og vindtætte, men stadig fuldstændige åndbare.

En funktionel frakke, der også sagtens kan bruges som ”pæn frakke”. Frakkerne vejer ganske lidt og er derfor nemme og have ved hånden – om det er i tasken eller på rejsen.
Hudson Jeans
White t
Skindbukser i fineste kvalitet og pasform.

Fiveunits